Shark Tanks Mr. Wonderful, Kevin O’Leary: Bitcoin har værdi, men mangler lovgivningsmæssig opbakning

Kevin O’Leary, en bemærkelsesværdig investor og Bitcoin-kritiker, har gentagne gange ramt Bitcoin for sine opfattede fiaskoer. Han ser dog ud til at blødgøre sin holdning til aktivet, selvom han stadig har forbehold.

Regeringsgodkendelse den endelige ingrediens for „værdifuld“ Bitcoin

O’Leary er formand for investeringsselskabet O’Shares ETF’er. Den canadiske forretningsmand, berømt for sin tid på ABC’s Shark Tank, satte sig for nylig for at diskutere Bitcoin med Anthony Pompliano, en bemærkelsesværdig kryptohandler og investor. I en episode af sidstnævnte Pomp Podcast forklarede O’Leary, at han var gået forbi sin tidligere kritik af Bitcoin.

Forretningsmanden forklarede, at han ejer Bitcoin og kunne investere mere i aktivet i fremtiden. Han forklarede dog, at han stadig ikke var fortrolig med at foretage langsigtede investeringer i den førende kryptokurrency.

O’Leary tilføjede, at han foretrækker at investere i andre alternative aktiver, da han ikke så Bitcoins langsigtede potentiale. Han forklarede, at det meste af hans anslåede nettoværdi på 400 millioner dollars forbliver i guld, og at hans mest fremtrædende problem med Bitcoin er, at den stadig ikke har støtte fra finansielle regulatorer.

O’Leary er kommet langt fra sine skeptiske dage. Sidste år kom han ind i en berygtet spyd med Pompliano på CNBC’s Squawk Box, da han erklærede, at Bitcoin ikke havde nogen egenværdi. Investoren forklarede, at Bitcoin ikke har nogen underliggende værdi, idet han tilføjede, at halveringsprocessen, der var designet til at regulere aktivets forsyning, kun var „BS“. Han påpegede også, at han havde købt noget Bitcoin og blev brændt i processen.

For sin del forklarede Pompliano, at Bitcoin blot havde en hård start. Som enhver forstyrrende teknologi var aktivet nødvendigt for at stabilisere sig. Til sidst ville det fungere som en praktisk valutaform.

Forvirring blandt guldbugs

O’Leary ser nu mere optimistisk ud fra aktivet. Delvist forklarede han til Pompliano, at verden har brug for en digital valuta.

Det sker dog ikke uden støtte fra tilsynsmyndigheder. O’Leary tilføjede, at han ville lægge mere af sin formue i Bitcoin, hvis regeringer regulerer aktivet. For nu tager han en mere konservativ tilgang med guld. O’Leary sagde,

„Hvis du fortalte mig schweizerne og euroen og de amerikanske og canadiske, australske regeringer enige om hvad det end er, ville jeg lægge op til 20% af min portefølje i den.“

Mens O’Leary holder fast ved sin tro på guld, overvejer nogle andre entusiaster af $ 2 billioner aktivet deres strategier.

Sidste uge fortalte Dan Tapiero, grundlæggeren af ​​Gold Bullion International, Pompliano, at der ikke er nogen tvivl om Bitcoins eventuelle stigning over guld. Tapiero fremhævede, at det kun er et spørgsmål om tid for den førende kryptokurrency at overhale guld og pege på faktorer som øget institutionel investering og tiltrækning til årtusinder.

Mens Tapiero rådede investorer til at opretholde afbalancerede porteføljer, hævdede han, at Bitcoins sekscifrede prispind er uundgåelig.

Related Posts