S Korea til at diskriminere kryptohandlere mod aktiehandlere med en ny skat

Den sydkoreanske regering har afsløret sine crypto-skatteforslag – med handlende, der tjener over USD 2.100 om året, skal betale 20% skat på deres indtjening.

Denne grænse er markant lavere for aktiemarkedshandlere, der ikke behøver at betale skat af indtjening (også 20%) på op til USD 42.000 fra investeringer i KOSDAQ- børsnoterede selskaber.

Disse forslag skal stadig bekræftes af parlamentet

For flere sydkoreanske medier, herunder SBS, samt Fn News og Bitcoin Loophole, hvis de er bekræftet af parlamentet, er foranstaltningerne sat til at træde i kraft i oktober næste år. Enhver, der tjener under USD 2.100 på kryptohandel, behøver ikke at betale skat af deres indtjening.

Kryptohandlere bliver bedt om at indsende skatteangivelser i maj hvert år

Og de, der forsøger at omgå skattemæssige foranstaltninger ved handel på oversøiske baserede børser, fik også en advarsel. Skattemyndighederne ville have beføjelse til at udstede ikke-erklærede erhvervsdrivende med ekstra skatteregninger (også på 20%) – på toppen af ​​de 20%, der skal betales fra de ikke-afslørede handler.

Medier og eksperter ser imidlertid ud til at være enige om, at skatteunddragelse sandsynligvis vil blive brugt, når foranstaltningerne træder i kraft, da der ser ud til at være ingen bestemmelser inkluderet for at forhindre eller politiere peer-to-peer (P2P) -transaktioner.

Endvidere har regeringen fastsat, at to forskellige metoder kan bruges, mens de afgiver skatteerklæringer – en anden faktor, der kan føre til ”skattehuller,” konkluderede Fn News.

Medierne tilføjede også, at det faktum, at erklæringer skal afgives i maj, kan komplicere sager. Da prisen på tokens svinger gennem året, kunne processen med beregning af den nøjagtige fiat-værdi af symboler i det øjeblik de blev handlet være fyldt med fejl og forvirring.

Related Posts