Muntenbasis Lijsten op basis van het ethereum DeFi Governance Token YFI

Drie dagen na het toevoegen van YFI aan de Pro versie, heeft Coinbase het populaire DeFi governance token van yearn.finance voor iedereen beschikbaar gemaakt.

Volgens de maker is YFI, YFI, „waardeloos“. Je kan Coinbase toevoegen aan de lijst van grote beurzen die dat niet denken.

Coinbase kondigde vandaag aan dat het nu een lijst van YFI heeft. Het is beschikbaar voor handel in elke regio die Coinbase ondersteunt, behalve in New York.

yearn.finance stelt gebruikers in staat om rente te verdienen op cryptocurrency die op het platform is gedeponeerd. Als extra beloning ontvangen ze YFI-munten, wat hen een rol geeft in het besturen van het decentrale netwerk.

Tot de verrassing van de oprichter, Andre Cronje, die het ontwierp om „0 financiële waarde“ te hebben, schoot de symbolische prijs omhoog, met als resultaat $4.500 tegen 7 augustus en $33.500 vanaf vandaag. De penning heeft op dit moment een gemelde marktcap van meer dan $1 miljard, waardoor het net buiten de top-20 penningen valt.

YFI is één van een groeiende klasse van op ethereum-gebaseerde digitale activa die als bestuursmunten wordt bekend. Gisteren nog heeft de decentrale beurs Uniswap de trend ingezet door een eigen beurs te lanceren.

De cijfers worden te verleidelijk voor sommige grote beurzen om door te geven, op voorwaarde dat de penningen aan hun normen voldoen. Op maandag heeft Coinbase Pro steun voor YFI toegevoegd. Nu, slechts drie dagen later, is het beschikbaar voor iedereen.

De toevoeging van Bitcoin Method is zinvol voor de waarde van de munt, omdat het gebruikers in staat stelt om het met Amerikaanse dollars te kopen. Terwijl YFI al op Binance staat, de belangrijkste concurrent van Coinbase, kopen gebruikers daar veel met Bitcoin of een van de drie stablecoins.

Sinds Coinbase de notering aankondigde, is YFI het 36e meest gebruikte muntstuk op de beurs geworden.

Coinbase voegde ook LRC toe, het op Ethereum gebaseerde token dat afkomstig is van decentrale exchange Loopring.

Related Posts