Bitcoin skulle kunna krossa 864 000 $ till 2024, enligt Crypto Analyst PlanB

Kryptoanalytiker PlanB säger att Bitcoin skulle kunna förmörka förutsägelsen av sin kontroversiella stock-to-flow-modell (S2F) och meteoriskt stiga till $ 864 000 på fyra år.

I en intervju med kryptovalutapodcaster Peter McCormack säger den kvantitativa analytikern att han faktiskt gjorde en konservativ satsning när han förutspådde att BTC skulle slå $ 288.000

”Jag är på 288 000 dollar som ett genomsnittligt värde. 100 000 dollar skulle också vara väldigt trevligt. Men om du bara följer matematiken, om du bara följer data, och jag menar inte tidsseriemodellen. Så vi tittar inte bara på Bitcoin. Vi tittar på guld, silver, diamanter, fastigheter, allt det där. Det är 288 000 dollar. Det är ett genomsnittligt värde.

Det kunde skjuta, som tre gånger, som om det gjorde de sista faserna. Jag vill inte nämna numret. Jag försöker vara konservativ hela tiden. Men låt oss säga en 2x eller en 3x från de 288 000 $, och sedan kraschar det naturligtvis igen. ”

PlanB lyfter också fram vikten av att få ett börsnoterat företag att köpa hundratals miljoner dollar i BTC som en säkring mot inflation

”Jag märkte att många inte såg vikten av vad MicroStrategy gjorde men eftersom det är ett börsnoterat företag betyder det att människor kan sätta Bitcoin eller väl [få] Bitcoin-exponering i sina pensionsfonder. De kunde bara ringa sin mäklare och de kan inte säga „Tja, skaffa lite Bitcoin i min pensionsfond.“ Men de kan säga, ‚Skaffa mig dessa och dessa och dessa företag. Jag vill ha dem i mitt pensionssystem. ‚ På det sättet kan du se MicroStrategy som en ETF. ”

Under tiden är kryptoanalytikern säker på sin S2F-modell och betonar att den följer manuset hittills. PlanB konstaterar också att kungskrypto på allvar börjar väcka intresset för stora pengarspelare.

„Vi ser nu drag från kunder, från människor som går till Fidelity och alla de stora aktörerna och ber om Bitcoin i sin pensionsfond.“

Related Posts