Bitcoin Era heeft echter gekozen

Om een rekening te openen, moet u twee stappen doorlopen:

Betalingswijzen
Stap 1: U moet zich registreren in de rechterbovenhoek, ofwel door een gebruikersnaam en wachtwoord aan te maken, ofwel door uw Facebook-profiel te gebruiken (als u al een demo-account heeft, kunt u deze stap overslaan).
Stap 2: Stort geld op uw rekening. Dit kan met een bankkaart (Visa, MasterCard), een bankoverschrijving of via enkele van de meest populaire digitale betaalsystemen.
Leer hoe u een gratis demo account kunt openen.

Bevestig uw Bitcoin Era account

Om uw account en uw identiteit te bevestigen, vraagt Bitcoin Era u bepaalde documenten te verstrekken.

De eerste is een kopie in kleur van uw paspoort, rijbewijs of nationaal identiteitsbewijs en de tweede is een kopie van een recente energierekening met uw naam en adres.

Als u geen energierekening kunt overleggen, kunt u een rekeningafschrift gebruiken. Als u van plan bent om uw rekening te financieren met een krediet- of debetkaart, zal Bitcoin Era u ook vragen om een kopie van de voor- en achterkant van die kaart.

Wanneer de nodige documenten zijn verzonden, zal Bitcoin Era ze evalueren en zal het bedrijf ze goedkeuren of u vragen om meer informatie te verstrekken.

Het kan enkele dagen duren voordat het proces is voltooid en u krijgt een bericht zodra uw Bitcoin Era-account is bevestigd.

Bitcoin Era biedt een registratiegids aan, evenals nuttige tips en advies over hoe u uw identiteit het best kunt bevestigen, en we raden u aan de gids te raadplegen indien nodig. Bezoek de officiële website van Bitcoin Era.

Minimum eerste storting
Om een Bitcoin Era-rekening te openen, moeten handelaren ten minste 250 dollar investeren.

Dit minimum aanvangsbedrag is gemiddeld.

Andere makelaars met CySEC-licentie, zoals XM, vragen slechts 5 dollar van hun klanten als start voor hun Micro-rekeningen.

Bitcoin Era Handelsvoorwaarden
Alle makelaars rekenen een soort van vergoeding, en hebben de neiging om ze verschillende dingen te noemen (verspreid, commissie, enz.) om klanten ervan te overtuigen dat hun voorwaarden het beste zijn, hoewel het uiteindelijk hetzelfde systeem is.

Bitcoin Era heeft echter gekozen voor een vrij unieke aanpak.

Bitcoin Era biedt zijn klanten een verscheidenheid aan handelsactiva met enkele van de beste handelsvoorwaarden op de markt.

Minimale stortingen worden gehouden op slechts $10 en het minimum bod kan oplopen tot $1.

Wij bieden onze klanten ook een verscheidenheid aan betalingsdiensten aan, geautoriseerd en gereguleerd door de Financial Conduct Authority (FCA).

Spreads & Commissies
Bitcoin Era is een makelaar zonder commissies die geen gespreide kosten aanrekent voor operaties, maar een zogenaamde „onderhandelingscommissie“ heeft.

rekent Bitcoin Era

De kosten van de handel met Bitcoin Era is vrij ongebruikelijk: een vaste nulspread en een commissie, die wordt berekend als een percentage.

De minimale provisie voor het EUR/USD-paar is 0,011% van het openstaande transactiebedrag.

De Bitcoin Era trading fee wordt in rekening gebracht op elke positie die op het platform wordt geopend en alles wordt berekend voordat de order wordt geplaatst.

De kosten worden berekend op basis van de activa die u verhandelt, het tijdstip van de dag, de hefboomwerking die u gebruikt en de laatste $1.000 die u op het platform heeft uitgegeven.

Naast de handelsvergoeding rekent Bitcoin Era ook een extra vergoeding voor alle activa die na de sluiting van de markt worden aangehouden.

Verschillende markten sluiten op verschillende tijdstippen en kunnen de openingstijden op het door de makelaar opgegeven tijdstip controleren.

Het in rekening brengen van een vergoeding voor activa die na de afsluiting van het boekjaar worden aangehouden, is een industriestandaard. Open een rekening bij Bitcoin Era en geniet van de tarieven.

Related Posts